söndag 30 augusti 2009

Montanas önskelista till P&L 2010

Här kommer min önskelista med en skön blandning mellan större internationella akter och mindre lokala Svenska band!

1.Kaiser Chiefs – Ett av de absolut bästa och mest underskattade banden inom brittrocken, har varit oerhört sparsamma med Sverige besök och är mycket efterlängtade!
2.The Strokes – Detta legendariska amerikanska rockband får såväl indiekids som hårdrockare att gå i spinn!
3.Patrick Wolf – Storbritanniens musikgeni nummer ett, behärskar 20 instrument, har släppt fyra album i en ålder av 26 år och bjuder på makalösa shower live!
4.Animal Collective – Experimentell och svårdefinerad indiepop med mycket psykedeliska inslag som ger dig en scenshow som är långt utöver det vanliga!
5.Håkan Hellström – De senaste årens höjdpunkt på Peace & Love, och nästa års festival bör inte bli ett undantag. Håkan är ensam värd entrépengen!
6.Shout Out Louds – Stockholms finest, vem har inte dansat sig svettig till hiten Tonight i have to leave it? Släpper nytt album i höst och ett P&L besök på den efterföljande turnén skulle definitivt bli succé!
7.Titus Andronicus – Punkband från New Jersey med fantastiska texter och härlig energi!
8.Räfven – Sjövilt åttamannaband som spelar folkmusik med starka östeuropeiska influenser och som garanterat får dig att spontandansa!
9.Navid Modiri och Gudarna – Reggae, Hip Hop eller Indiepop med baktakt? Kalla det vad du vill, själva ser dom sig som en hybrid mellan allt detta och hur som helst är det något som alla borde uppleva!
10.Samurai Cities – Kanske Sveriges mest underskattade band, lite New order, lite Franz Ferdinand och lite Caesars och vips Samuraj Cities tar andan ur dig!

/Montana

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar